U bevindt zich hier:
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW

LAMINAAT

Actielaminaat verkoopt vele merken laminaat vloeren. Door groot in te kopen kunnen wij u zeer scherpe prijzen en snelle levering aanbieden.  

Wat is laminaat ? 

Laminaat is opgebouwd uit een mdf/hdf vezel met daarop een mooie ' print ' ( foto ), van een houtsoort of hout uiterlijk, geperst. Op de ' print ' wordt daarna de beschermlaag aangebracht. De laag bestaat uit melamine, een harde en sluitvaste kunststof. De hoeveelheid melamine geeft aan hoe ' goed ' de laminaat is. Om te bepalen hoe ' goed ' een laminaat is heeft men testnormen ingevoerd. Deze testnormen, klasse indeling, kunt u herkennen aan de W-waardes.

Welke W-waarde voor welke ruimte ?

w-23 - Intensief woongebruik zoals bv. woonkamer, slaapkamers en zolder
w-31 - Licht commercieel gebruik zoals bv. hotelkamer, kantoor. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-32 - Gemiddeld commercieel gebruik zoals bv. kantoor, entree winkels. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-33 - Intensief commercieel gebruik zoals bv. drukke kantoren en winkels.

Het principe van de W-waardes is simpel, hoe hoger de W-waarde hoe beter de vloer en hoe langer de levensduur, want deze kan meer intensief gebruik verwerken. Het is echter ook zo dat wanneer de W-waarde hoger wordt de prijs van de laminaat ook zal stijgen.

Laminaat is verkrijgbaar in vele mogelijkheden. Van een 3 strook versie tot planken met v-groef en structuur, bijna alles is mogelijk met laminaat. Wij hebben meer dan 500 soorten in onze collectie, dus als daar uw dessin niet bij zit dan vergeet het meer.

Wij hebben al clicklaminaat met v-groef vanaf €. 5,95 m2 ( afgehaald te Eindhoven )

links:
Actielaminaat Nederland
Actielaminaat Belgie
ActiePVC
Rubbersound