U bevindt zich hier:
Alle prijzen zijn incl. 21% BTW


Actielaminaat BV is een toonaangevend bedrijf op het gebied verkoop van laminaatvloeren via internet. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven tegen de laagste prijzen van Nederland en Belgie. Ons ruime assortiment bestaat onder andere uit Quick-Step, Ambiant, Your Floor, BerryAlloc, Egger, Meister, Parador, Krono Original, Loc Floor, Kaindl, Hoomline, Treefloor, Megaliving, Traprenovatie en lamelparket.

Onze showroom aan de Bruggelaan 8 te Eindhoven biedt u de mogelijkheid om alle vloeren van dichtbij te bekijken om zo de juiste keuze te kunnen maken. Tevens bestaat ons assortiment uit accessoires zoals plinten, ondervloeren, profielen etc. Op onze andere website www.actielaminaat.nl kunt u 24-uur per dag uw vloer bestellen.

Levering:

Wij leveren de laminaatvloeren bij u thuis af via onze eigen transportservice. Zo bent u verzekerd van een gedegen levering, want wij leggen de goederen netjes binnen neer op de begane grond en zetten het niet buiten op een pallet in de regen. Onze levertijden zijn snel te noemen. Vaak kunnen wij uit voorraad binnen enkele werkdagen de vloer bij u bezorgen. Dit alles gaat per route en regio, zodat wij efficient Nederland en Belgie doorkruisen.

Betaling: 

Betaling geschiedt bij ophalen/levering door middel van PIN of a contant. Het is niet nodig om vooraf te betalen.

Garantie:

Als dealer van de grote merken bent u verzekerd van de fabrieksgarantie. Deze garantie verschilt per merk van 10 tot wel 25 jaar. Ook geven sommige merken zoals Berry Floor en Quick-Step levenslange garantie op het clicksysteem. Dit alles natuurlijk tegen bepaalde voorwaarden.

Laat u verrassen door www.actielaminaat.nl en wij wensen u jarenlang woongenot van onze vloeren.

Laminaatvloeren-outlet by Actielaminaat BV

Bruggelaan 8 (ingang Herentalsweg 17 achterzijde van ons pand )
5628 RH  Eindhoven
Tel: 040-2927396
Mail: info@actielaminaat.nl

Kamer van Koophandel: 17212398
Bankrelatie Rabobank: 1295.578.54
IBAN:  NL84 RABO 0129 5578 54
BIC:  RABONL2U

Openingstijden:
Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.30 uur
Zaterdag 10.00-17.00 uur
Op zondag en maandag zijn wij de gehele dag gesloten